Osakeyhtiö-, osuuskunta-, ja yhdistyskokousten pitämisen viimeisen ajankohdan aikarajaa ei jatkettu valtiojohdon toimenpitein, vaan kokoukset tulee pitää syyskuun aikana.

Kokouksen turvallisuusjärjestelyt ovat järjestäjän vastuulla. Vehniän vesiosuuskunnan hallitus on arvioinut jäsenistön kokoontumisen olevan turvallista tässä ohjeessa mainituin menetelmin ja kutsunut osuuskunnan varsinaisen kokouksen koolle nyt maanantai-iltana Himmaan.

Kokous poikkeaa totutusta mm. siten, että ns. kahvitarjoilua ei nyt järjestetä.
Järjestelyjen tavoite on taata kaikille osuuskunnan jäsenille tasapuoliset mahdollisuudet vaikuttaa osuuskunnan asioihin, mutta hoitaa kokousjärjestelyt niin pienin kontaktein ja nopeasti kuin mahdollista.

Kokoukseen tulee osallistua vain terveenä. Jos sairauden – tai muunkin syyn – vuoksi ei kykene saapumaan kokouspaikalle, voi oman asiansa hoitamiseksi antaa valtakirjan kokoukseen osallistuvalle. Yhdellä osallistujalla voi olla korkeintaan kolme valtakirjaa.

Kokouksen asialista on kokouskutsussa ja on myös internetissä luettavissa. Samoin päätettävien asioiden päätösehdotukset ja tilinpäätöstiedot on laitettu tutustuttavaksi internettiin. Jos asialistan asioista haluaa keskustelua tai ehdottaa niihin muutoksia, voi ehdotuksensa ilmoittaa jo etukäteen osuuskunnan asiakaspalvelun yhteystietojen kautta. Asiansa saa siis myös tämän kautta käsiteltäväksi kokouksessa, mutta ellei muutostarpeita ilmene, kokous etenee asialistan ja päätösehdotusten mukaisesti.

Kokoukseen käynti on Himman päädystä suoraan saliin. Ovia pidetään suljettuna klo 17:50 saakka. Osallistujat ohjataan paikoilleen salin eturivistä alkaen.
Ennen saliin siirtymistä osallistujalle tarjotaan mahdollisuus käsiensä pesuun käsidesillä tai vaihtoehtoisesti saippua- ja vesipesuun WC:ssä sekä suositellaan mahdollisuuksiensa mukaan tämän jälkeen pukeutumaan kasvomaskiin. Kokouksessa on tarjolla kertakäyttöisiä paperisia kolmikerrossuojia.
Jos kokouksessa syntyy tarve pitkiin keskusteluihin, puheenjohtaja voi tarvittaessa keskeyttää kokouksen salin tuulettamisen ajaksi tai keskustelua voi käydä myös ulkona.

Näin koruttomasti nyt, mutta toivotaan seuraavan kokoontumisemme sujuvan jo rennommissa merkeissä!

 

Vehniän VOK hallitus ja
VOK huoltopalvelut Oy

Pikaviesti

Voit jättää meille pikaviestin ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ei luettavissa? Vaihda Captcha-koodi.

Kirjoita hakusana ja paina enteriä